ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Kübra ÖLÇÜCÜ ile yürütülen Innovator Students' Innovative Era eTwining projesinin son öğrenci ve öğretmen toplantısı gerçekleşmiştir.

Innovator Students' Innovative Era eTwinning projesi

Innovator Students' Innovative Era proje çalışması

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLERİMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE 9 MAYIS e-TWİNNİNG GÜNÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLEMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE KARIŞIK OKUL, HİKAYE TAMAMLAMA VE KARŞILIKLI MANİ ÇALIŞMALARI

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLEMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE MAYIS AYINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLEMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE NİSAN AYINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLEMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE MART AYINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLERİMİZ ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE 7 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI

May

KORKUT ATA İLE ADLI e-TWİNNİNG PROJESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE DEDE KORKUT HİKAYELERİ`NDEKİ İLK DÖRT HİKAYEYİ OKUYUP BU HİKAYELERDEKİ DEĞERLER BULUNMUŞTUR. YER ALAN DEĞERLER TÜRKİYE TÜRKÇESİ

VE AZERBAYCAN TÜRKÇESİ DİLLERİ OLARAK KARŞILAŞTIRILMIŞTIR. WEB2 ARAÇLARIYLA ÜRÜNLE OLUŞTURULMUŞTUR.

May

KORKUT ATA İLE DEĞERLERİMİZ ETWINNING PROJESİ OKUL VE ÖĞRENİ TANITIMI VİDEOLARI ANIMOTO VE CANVA ARAÇLARIYLA HAZIRLANDI.

May

2022-2023 eğitim-öğretim yılında okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ceylan Kaya rehberliğinde Korkut Ata ile Değerlerimiz adlı e-Twinning projesi hazırlıyoruz. Bu projede amaç, Dede Korkut Hikayeleri’nde yer alan değerlerimizi öğrencilere tanıtıp benimsetmektir. Projemiz Türkiye-Azerbeycan ortaklığında yapılmaktadır. Beş ay süren bu projeyle öğrencilerde kitap okuma alışkanlığı, işbirlikçi çalışma, kendini ifade edebilme, web2 araçlarını kulllanabilme gibi davranışlar kazandırılmaya çalışılacaktır.

Ocak ayında öğrencilerimizle logo, poster, broşür, öğrenci tanıtımı, okul tanıtımı ve öğrenciler ile proje hakkında yüz yüze ve twinspace üzerinden sohbetler düzenlenmiştir.